TiU logoTiu payoff
Tilburg School of Catholic Theology   
297-Ps. 145.14-16

297-Ps. 145.14-16

Dag meelezers,

Een kleine digitale ramp overkwam me gistermiddag. Een buitenlandse bestelling werd door DHL aangeboden terwijl ik niet thuis was. Men gaf het bij de buren af. Thuisgekomen vond ik het briefje én een mailtje: 'We waren bij u aan de deur... DHL)'.In dat mailtje dat ik nooit zou hebben opengeklikt als ik niet daadwerkelijk een bestelling had, zat een virus waardoor alle bestanden van mijn hoofd-PC en de 2 externe backups daarvan werden besmet. Ze zijn allemaal versleuteld en ik moet $ 500,- betalen om mijn bestanden terug te krijgen van een criminele organisatie (Cerber).

Dat doe ik uiteraard niet. Ik schrijf dit allemaal niet om te klagen, wel om u te waarschuwen.  3 bedrijven uit mijn omgeving die ook een DHL-mail openden, waren eveneens slachtoffer. 

Genoeg gezeurd. De wereld brandt en ik zeur over verloren bestanden... Ps. 145 had ik al klaargemaakt, maar de software waarmee ik efemeriden maak en op de mail zet, was ook geraakt door het virus. Nico de Groot van de IT heeft het weer voor mij geinstalleerd, zodat ik nu toch nog Ps. 145 bij u kan bezorgen. Mooi lied: de Heer als huisvader en mantelzorger voor de zijnen; en die plezier heeft in zijn zorg. Hij doet het met ratson, met vreugde. Daar houden we het op.

Hartelijks, goede shabat en mooie zondag gewenst,

Piet van M.

 


Ps. 145.14-16 →
 
  Aanmelden
Tilburg University - Warandelaan 2 - 5037 AB Tilburg - www.tilburguniversity.edu contact | contact